Onze dames vinden het erg gezellig als je ze komt….

KOE KNUFFELEN

Vanaf heden is het koeknuffelen weer mogelijk. Dit kan op afspraak van maandag t/m zaterdag.

Bij ons kun je helemaal tot rust komen tussen de dieren, genieten van de rust en de stilte van de natuur en kennis maken met een unieke ervaring.

Bij ons kun je namelijk komen knuffelen met koeien, groot of klein. Kom knuffelen met onze koeien en ontsnap even aan het hectische leven. 

Koe knuffelen is een leuke en unieke activiteit voor een (kinder)verjaardag, familiefeest, vriendenuitje, zorggroepen of bedrijfsuitje.

Deze Flekvieh dame ligt heerlijk in de wei bij Melktap Heeswijk Dinther

Wij ontvangen u hartelijk met een heerlijk kop koffie, thee, ranja, wat fris, of natuurlijk onze verse melk en wat lekkers.

Daarna vertellen we wat over onze boerderij en onze manier van werken. Daarna gaan we naar de koeien en dit doen we wel in stijl.

Iedereen krijgt laarzen aan, en wanneer u helemaal in stijl wilt kunt u gebruik maken van een overall. Deze bieden wij u aan.

Dan gaan we richting de stal, en vertellen we hoe u het beste onze dames kunt benaderen. Dan gaan we kennis maken met de dieren, en stellen we u voor aan onze dames.

Wanneer u klaar bent met knuffelen, maken we nog een rondje op ons bedrijf en krijgt u ook de gelegenheid voor een intiem moment met onze kalfjes.

Om te reserveren kunt u het beste contact op nemen met Rianne, haar telefoonnummer is 06-51066129

 

Nieuwsgierige speelse kalfjes die je uitdagend aankijken bij melktap heeswijk dinther