Eigen rundvlees
Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt?
Bij ons staat dierenwelzijn centraal, met goede zorg, een speciaal dieet en liefde voor de dieren.
Het vlees is afkomstig van het ras Fleckvieh. Dit ras is een dubbeldoel ras, dit wil zeggen dat het ras gehouden wordt voor het produceren van melk en vlees. Efficiënt he?
Dit vlees is afkomstig van jonge runderen en staat bekend om de malsheid en marmering.
Het rundvlees wat we bij ons in de boerderijwinkel verkopen is afkomstig van onze eigen runderen. Zo proberen we de kringloop zo veel mogelijk gesloten te houden. De dieren krijgen hierbij een speciaal dieet en de beste zorg, en dat proef je!
Na het verwerken van het vlees wordt het vlees direct ingevroren. Zo behoud het vlees zijn smaak en blijft het van goede kwaliteit.
De vleeswinkel is geopend op vrijdag en zaterdag, er is dan ook gelegenheid om te pinnen.
Het assortiment bestaat uit de volgende vleeswaren:
Bavette | € 25,00 euro per 1.000 gram |
Biefstuk | € 24,00 euro per 1.000 gram |
Braadvlees | € 14,00 euro per 1.000 gram |
Brisket | € 19,95 euro per 1.000 gram |
Chuck | € 16,00 euro per 1.000 gram |
Diamanthaas | € 25,00 euro per 1.000 gram |
Entrecote | € 24,00 euro per 1.000 gram |
Flat Iron Steak | € 24,00 euro per 1.000 gram |
Fricandeau | € 22,50 euro per 1.000 gram |
Gehakt (on)gekruid | € 10,00 euro per 1.000 gram |
Gyrosreepjes | € 22,00 euro per 1.000 gram |
Hamburgers | € 2,70 euro per 2 stuks |
Hamburgers | € 5,40 euro per 4 stuks |
Hammer | € 12,00 euro per 1.000 gram |
Kalfshart | € 2,50 euro per 1.000 gram |
Kalfsnier | € 7,00 euro per 1.000 gram |
Kalfslever | € 14,50 euro per 1.000 gram |
Kalfsrack | €20,00 euro per 1.000 gram |
Kalfsstaart | € 5,00 euro per 1.000 gram |
Kalfsschnitzel | € 22,00 euro per 1.000 gram |
Kalfsshoarma | € 20,00 euro per 1.000 gram |
Kalfstong |
€ 15,00 euro per 1.000 gram |
Longhaas |
€ 16,50 euro per 1.000 gram |
Picanha |
€ 24,00 euro per 1.000 gram |
Rib-eye |
€ 24,00 euro per 1.000 gram |
Ribstuk |
€ 20,00 euro per 1.000 gram |
Rosbief |
€ 22,00 euro per 1.000 gram |
Runderhaas |
€ 27,50 euro per 1.000 gram |
Saucijsjes |
€ 2,50 euro per 2 stuks |
Shortrib |
€ 17,50 euro per 1.000 gram |
Soepschenkel/ Ossobucco |
€ 10,00 euro per 1.000 gram |
Soepvlees zonder bot of poulet |
€ 13,50 euro per 1.000 gram |
Stoofvlees |
€ 14,00 euro per 1.000 gram |
Sukadelappen |
€ 14,00 euro per 1.000 gram |
T-bone |
€ 20,00 euro per 1.000 gram |
Thomhawk |
€ 27,50 euro per 1.000 gram |
Vinkenlap |
€24,00 euro per 1.000 gram |
Wang |
€20,00 euro per 1.000 gram |
Zwezerik |
€20,00 euro per 1.000 gram |
Het vlees is in verschillende porties verkrijgbaar. Van 150 gram tot 1.000 gram. Daarnaast zijn de hamburgers en de saucijsjes ook per 4 verkrijgbaar.